2014. 03. 13.

Fusson vagy szurkoljon a Vivicitta városvédő futáson a GézengúzokértFusson, szurkoljon velünk, értünk

a Vivicitta, városvédő futáson

április 13-án!A Vivicitta, városvédő futást idén már 29. alkalommal rendezik meg Budapesten.

Vivicitta, azaz Éljen a Város! Hirdeti a futóverseny. Nemcsak Budapest legszebb pontjain futnak, kocognak vagy sétálnak a résztvevők, drukkolnak a szurkolók, hanem részvételükkel jótékonykodhatnak is. Így ünneplik a város szépségét, a sport, a mozgás örömét.  A sport, az örömteli mozgás számunkra is fontos. Ezért a Gézengúz Alapítvány Salgótarjáni Intézetében is szeretnénk egy kölcsöntárat létrehozni, ahonnan a szülők a korai terápia folyamatosságát segítve- otthonra is kölcsönözhetnének fejlesztő játékokat, speciális mozgásterápiás eszközöket.  Célunk, hogy a Nógrád megyében élő érintett kisgyermekek ugyanolyan eséllyel gyógyuljanak, mint bárhol máshol az országban

Faragjuk le a távolságot Salgótarján és Budapest között!


Céljaink elérésében többféle módon is támogathat!-          Fusson értünk, legyen Követe jó ügyünknek! Futásával követként segítheti adománygyűjtő munkánkat!

-          Legyen tagja Baba- Mama Gyalogló Csapatunknak vagy Családi Futó Csapatunknak. Győzzük le együtt a távolságot! Várjuk a Baba- Mama Gyalogló Csapatba, ahol a 3,2 km távot teljesítjük kényelmes tempóban, megmutatva a közönségnek, hogy akár várandósan, akár kisgyermekkel hordozó kendőben, vagy babakocsival is élvezhetjük a mozgás örömeit.  A Családi Futó Csapatban a már futni tudó csemetéinkkel együtt tesszük meg a 800 méteres távot!

-          Szurkoljon nekünk a helyszínen! Minden kicsi és nagy Gézengúznak jól esik a bíztatás, drukkolás. Lelkesítse futóinkat a város legszebb pontjain!Bővebb információk a versenyről: http://www.futanet.hu/.

A futással Jó Ügyet képviselünk. Céljainkról a Jó Ügyekért oldalán, http://jougyekert.hu/  bővebben olvashat!


Ha céljainkkal egyetért, és Követként is képviselne bennünket, a Jó Ügyek oldalán tájékozódhat a vállalás elkészítésének módjáról és a kampányhoz is kap tippeket Bátran keressen bennünket személyesen a Gézengúz Alapítványban, vagy e-mailben a gezenguz@gezenguz.hu címen!


Köszönjük támogatását!

 A Gézengúz Alapítvány munkatársai
                                                                                         www.gezenguz.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése