2016. 03. 23.

Aquarell mini festőkészlet, Pillangó

Kreatív festőkészlet kicsiknek és nagyoknak egyaránt!:)

Az Aquarellum-mini a velin papírra festés technikáján alapul. A velin nem szívja be a festéket, mint a többi porózus felületek.  A velin nem más, mint: finom, borjúbőrből készült pergamen.
 
Jó azoknak a gyermekeknek, akik még nem tudnak szép formákat rajzolni, hiszen itt adva van a kép. Szürke alapon fehér és fehér alapon szürke nyomattal. Így kétféle megoldással készíthet ugyanazon mintára festményt.
Igazi műremekek  születhetnek ezzel a technikával.
De azért kell egy kis szülői vagy nagy testvéri segítség is a színek keveréséhez. Közben a sorrendiséget is gyakorolhatjuk- Mi mi után következik. Fontos a szabályok betartása, mert különben nem a megfelelő színárnyalatokat kapjuk. Ha nem mossa ki alaposan az ecsetet vagy  a pipettát nem tisztítja közben, akkor keverednek a színek és nem azt az eredményt kapja amit szeretne. Nálunk még a szerszámokkal való ismerkedés is bejött, mert nem tudtuk kinyitni csak harapófogóval a festékes üvegcséket:)


 
Az akvarellum nagyon jó tipp ajándék készítésére, azoknak a gyerekek akiknek még nincs sikerélményük a rajzolásban, kifestőzésben, hiszen ezzel csak szépet alkothatnak. Kiderül, hogy ők is tudnak olyan dologban sikeresek lenni, amiben eddig esetleg nem! Ösztönzőleg hathat rájuk, amikor látják mi került ki a kezeik alól.
Minden alkotni vágyó gyereknek, aki meg akarja lepni a környezetét valami saját, szép alkotással.
Kitünő ajándék a különböző ünnepekre: pl. Húsvétra, Anyáknapjára






A játék tökéletesen fejleszti a fantáziát, a kreativitást, a figyelmet, a finommozgást és pontos munkára ösztönöz, emellett kellemes időtöltést biztosít!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése