Itt találsz egy ötletet:
Az eredeti recepten annyit változtattam, hogy cukor helyett Eritritet, tápióka keményítő helyett kukorica keményítőt használtam, de az arányok maradtak.
Könnyítésképpen nem méregettem a 10 grammokat, hanem egy evőkanál mennyiséget tettem ezekből. "csapott"- sima v. púpos mennyiségben. Sóból egy teáskanálnyi. Lisztet keményítőt, mérlegen mértem:)
Olívaolajat és egy zacskó élesztőt használtam, (csak 11g ment a liszthez!)
Az utolsó 10 percnél kivettem, megfordítottam és így sütöttem tovább.
Tojás nélkül nem próbáltam, de szerintem úgy is működhet v. laktózmentes tejföllel helyettesíteni!
Jó sütést!
- 170 ml langyos rizstej
- 1 tasak élesztő (instant)11 g
- 1 evőkanál Eritrit
- 126 g rizsliszt
- 94 g kukorica keményítő
- 1 púpos evőkanál utifű maghéj
- 1 teáskanál só
- 1 csapott evőkanál Eritrit
- 2 db tojás
- 1 teáskanál oliva olaj
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése